S.O.S

Sürgős esetben - akár pár órán belül kész lesz weboldala!

Hívjon!

world wide web keretben
Webcím

Ha van már webcíme és tárhelye, akkor az új weboldala oda fog kerülni. Ha nincs webcíme, akkor átmenetileg az új oldal az evolcomm.hu webcím aloldalaként fog létrejönni. Példa az átmeneti webcímre: https://uj.oldal.onnek.evolcomm.hu. A https (biztonságos) kommunikációt az átmeneti oldallal szintén beállítjuk (a tárhely szolgáltató biztosíja). A végleges domain név (webcím) megkéréstől számítva 8 napon belül válik elérhetőve (.hu) esetén. Más domain (pl, .eu, .com) a várakozási idő eltérhet.

Vízalatti kép halakkal - from TripAdvisor
S.O.S webes kampány

A Google AdWords-ben egy új kampány létrehozása (hirdetések, kulcsszavak, célzás), az elkészült átmeneti webcímre is mutathat. 2-3 hirdetést az új oldalra még ugyanazon a napon el tudunk indítani, ha nincs semmi fennakadás az egyszerű oldal létrehozásával. Ha nincs saját AdWords fiókja, akkor a teszt hirdetés költségkeretét (akár pl. 500 Ft) nem finanszírozzuk meg Önnek. Ezt rendelkezésre kell bocsátania. Facebook kampány indítása szintén azonnal indítható az átmeneti webcímre is.

Tartalom

Hogyan lehet megírni egy weboldalt egy nap alatt? Egy egyszerű weboldalt a lenti felsorolt elemekkel meg lehet írni, ha a szöveg elemek, képek, videók elő vannak már készíve. Ha Ön tud küldeni szöveget és tartalmakat, vagy egy meglévő oldaláról a szövegek és más tartalmak átmásolhatóak az új oldalra, akkor a feladat teljesíthető egy napon belül.

Weboldal elemek

Hívó gomb
+36 20 - 270-5927
Hívó gomb
+36 20 - 270-5927

Szolgáltató árai (kb) Ár

webcím ára (.hu esetén): 2.500 Ft/év

tárhely: 4.500 Ft/év

Evol Comm árak Ár

Egyszerű oldal ára: 20.000 Ft

Sűrgősségi felár 1. nap: 30.000 Ft

További napok: +36 20 - 270-5927 Hívjon ajánlatért!

e-mail: info.evolcomm@gmail.com
tel: +36 20 - 270-5927

az árak nettó árak